Electricity Saving Box устройство за икономия на ток

Извинявам се за лошото качество на превода на! Преведено с помощта на преводач! Не е тайна, че цените на електроенергията се увеличават всяка година, независимо от благосъстоянието на гражданите. Това е особено вярно за предприемачите, които се опитват с всички налични за да спаси средства, тъй като цената на електроенергията за бизнеса е много по-висока, отколкото за населението. Следователно, търсенето на енергоспестяващи устройства през последните години изпреварва предлагането. И един от най-популярните ekonomiteley на европейските пазари се счита Electricity Saving Box . Но как оправдано закупуването на този продукт? Ustroystvoto за Economia на ток Ние анализ на работата на Electricity Saving Box , предоставя инструкции за това как да се направи економайзер с ръцете си и погледнете отзиви на клиенти и експертите. Не е изключено, че по-горе енергия ekonomitel може да е банално развод находчиви измамници.

Преглед на Electricity Saving Box

Ekonomitel ток Electricity Saving Box – компактно устройство с размерите на 120h70h40 мм и тегло 125 грама. Задвижван от стандартната електрическа мрежа на жилищни или промишлени помещения. В този случай производителят твърди, че устройството с резерв може да бъде достатъчно, за да напълно завършена с електротехника апартамент или къща на не повече от 100 м2 с максимална влажност – 85%. Т.е. баня, сауна, в близост до откритите водоизточници, не се препоръчва да се използва.

Подобно на повечето устройства, като основната цел на което – да се намалят разходите, свързани с консумацията на електроенергия у дома, енергия ekonomitel Electricity Saving Box се захранва от 220V изхода като елементарен конвертор. С други думи, въз основа на законите на физиката, има два типа енергия в наша власт: активни и реактивни. Първият – е предназначена да осигури ефективност на домакинските уреди, а вторият – се изразходва за формирането на електромагнитни полета, наред с други неща, вредни за хората. Така брояч брои тези два вида електричество в същото време, като по този начин се натоварва ни харчат за ненужни киловата. И Electricity Saving Box решава този проблем чрез модифициране на губещи реактивната мощност на активните. Както се казва, всички брилянтен – лесно!

Основното нещо е да не се купуват фалшив, а не да се разведе, така ekonomitel изглежда само на официалния сайт:

На този сайт, нашата компания е купил устройството

Предимства пред конкурентите

Ekonomitel енергия Electricity Saving Box успешно съчетава дълъг списък от предимства, сред които следва да се подчертае:

  • Лесен за работа: просто свържете устройството към източник на захранване, след което тя ще работи в напълно автоматичен режим;
  • абсолютна законност: економайзер не влияе на работата на брояча;
  • Удължете живота на битова техника;
  • намаляване на нивото на електромагнитно излъчване, което има вредни последици за живите организми;
  • И накрая, на периода на изплащане на устройството не надвишава два месеца.

Забележка! Ekonomitel енергия може да се използва не само у дома. Например, през последните 7 години той е бил широко разпространен сред малкия и средния бизнес в Австралия. Въпреки това, в нашите пазари Electricity Saving Box за продажба наскоро, така че темпото на изпълнение на устройството е до голяма степен отстъпва на австралиеца. Независимо от това, според мнения на австралийски предприемачи, идеални за универсално приложение: в офиси, магазини, заведения за обществено хранене, фитнес центрове, козметични салони, гаражи и други обекти, в които разходите за електричество – една от основните причини за увеличаващите се разходи , В резултат на това при нормална употреба Electricity Saving Box , можете да спестите от 25% до 50% за електроенергийни услуги. Current spestyavane kutiya - оглед на имота

Гости експерти за устройството

Александър, електротехник: Един ден аз трябваше да купуват Electricity Saving Box , за да задоволят своята професионална любопитство. Оказа се, че економайзера се справя с отговорностите си: той намалява потреблението на електроенергия чрез преобразуване на енергията на активното струята. Сега съм правил този вид устройство, и да печелите пари.

Оскар, изпълнителен директор на строителна фирма: Напоследък повечето от нашите клиенти са помолени да инсталирате ekonomiteli в процес на изграждане и ремонтни работи по подразбиране. Разбира се, ние винаги трябва да се отговори на изискванията на пазара, така че ние внимателно проучени образци на разположение днес. Най-доброто устройство от гледна точка на качеството и производителността, се оказа Electricity Saving Box . Плюс това, тя е законна, тя не може да се каже и за неговите конкуренти. В обобщение: 1 месечна операция економайзер върху две теми ни обекти – апартаменти с две спални, който е дом на общо 8 души, спестявания възлизат на точно 79 EUR

С цел да се ограничавате от машинациите на мошеници и не се хванат на откровен развод ekonomitel купуват енергия изключително на официалния сайт.

12345 (250 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...