Моето мнение за този крем «Bust Size» за женските гърди

Добър ден! Извиняваме се за нашия лош език!

Първи историята е – истинският мнението на нашите читатели … Моето име е Марина и на 37 години, мога да кажа, че животът е само началото в тези години. Това е една прекрасна възраст! Но преди две години, когато съпругът ми ме напусна след 11 години брак … Мислех, че по различен начин. Кой ще ви заинтригува, като каза, че за да се отървете от депресия ми помогна крем «Bust Size». Само че не се изненадвайте и не се каже, че не виждате връзката между напускането на съпруга си, депресия и някои козметични сметана.

Моята история – предателство и депресия

Преди синът ни се роди, аз съм много дълго време, за да се получи бременни – 9 години! И накрая, ние открихме Вашия лекар и чудо. тест за бременност е положителен. Момчето е роден на време – това бебе е здрав, с добър апетит. Млякото е много, аз го хранят с удоволствие.

Истински крем картина за рак на гърдата «Bust Size»

Към годината, приключваща на кърменето, и … Аз не признава гърдите й. Тя не е била пищна и съблазнителна, , но това, което е останало от него, аз се постави в състояние на шок! Само две празна торба с набръчкана кожа.

Правилно казват, че мъжете обичат с очите си. Съпругът бързо спря мен ми харесва. Само за три месеца по-късно, той става далечно, замислен, някой непознат. Той избягва секса. Отново започнах да го прегърне, намеквайки за секс, той бутна ръката ми и каза, че трябва да поговорим. Съпругът ми предложи да ми предстои операция, за да се увеличи и гърдите. Моят съпруг, когото роди син, когото обичам, аз предложих да минат под ножа!

I избухна в сълзи, и той тихо отиде на балкона да пушат. Един месец по-късно, той ни остави със сина си от мен … аз опакова и каза, че иска да се докосне тялото на красива жена, но не грозно ми гърдите. Той започва да се среща с 25-годишен служител на работното място, които не са имали деца, но имаше големи твърди гърди.

Как научих за крем «Bust Size»? Надявам се за щастлив живот …

Това беше много лошо, аз не искам да живея. Шест месеца по-късно, аз се почувствах по-добре. Нейните приятели ме влачат до всички видове партита и събития, забавляваха и се срещнат с нови хора. Бях атрактивна блондинка с дълга коса и добра фигура. Естествено, се появи един мъж. Като един син не изплаши. Но в съзнанието ми бяха думите на бившия си съпруг, че гърдите ми – „тази мизерия и грозотата.“ Отиди на тясната връзка имам с някой от мъжете не смееше. Комплексът е нараснал до глобални пропорции.

Най-добър приятел знаеше всичко и се опитва да помогне. И Олга ми донесе някои «Bust Size», казва, че това е крем за реконструкция на гърдата. За крем много положителни отзиви в интернет, и съществува реална обратна връзка между нейните приятели и колеги. Тя говори за естествен прираст на размера на гърдата от 2, и, напълно без да пречи на хормонално състояние на организма! В края на краищата, част от средствата – само растителни съставки. Не инжекции, операции, болка! Тя може да се използва от жени на всякаква възраст.

Това, честно казано, аз бях в такова отчаяние, че той някога вярваше в силата на «Bust Size» крем – или приятелки мнения или коментари на лекарите, че не е бил. Каква е разликата, шансовете на личен живот и така не. Реших да опитам всичко, което идва удобен. Защо да не се възползваме от този инструмент? Ако не са се увеличили моя беден гърдите толкова малко форма ще се коригира, аз стяга кожата.

Истинският мнение за крема за бюст Bust Размер

Съставът и нанасянето на крема «Bust Size»

Инструкция съм прочел, както и състава също така поиска. Имената бяха напълно непознати за мен. Необходимо беше да се разбере и да се търси в Интернет:

  • Екстракт от соя в Южна Америка. Подмладява гърди.
  • Екстракт Kigelly. Това е необичайно компонент. Подхранва и предпазва кожата и стимулира производството на хормони на растежа от лесно смилаеми фитоестрогени.
  • масло от макадамия. Това прави еластична гърдата, и кожата еластична. Тя предотвратява стрии и маски.
  • Витамини A, C, E. Продуцентски колагенови влакна и възстановяване на клетките.
  • и други компоненти, много от тях.

Аз продължих да прочетете повече информация за това как да използвате «Bust Size» Cream:

  • Вземете душ и сухо средство за защита на кожата се нанася. Тя не може да се втрива силно.
  • Първо в продължение на 5 минути с кръгови масаж движение едната гърда, движейки се от зърното надолу по пътеката.
  • след това се обработва по същия начин, втората гърда.
  • процедура се повтаря 2 пъти на ден.

За доказателство ефект крем «Bust Size» се използва най-малко един месец.

My реално мнение за действие «Bust Size»

Аз намазва два месеца, а резултатът е ясно видима. Две седмици по-късно, кожата на гърдите стане по-гладка и по-тонизирана. Разпуснатост изчезна. Един месец по-късно, аз забелязах, че лилавите сияние олекотени и намалени. Към края на използването на гърдите ми скочих с Saggy „единство“ почти „две“. форма на гърдата се е променила значително – вместо необичани „лимони“ Сега имам вкусни „ябълки.“ Извадих блуза с дълбоко V-образно деколте! И аз погледнах в огледалото … Разбрах, че днес не бяга от Андрю, да се грижи за мен, за втория месец.

Той е бил половин година, а резултатът е стабилен. Сега аз съм планира да проведе още един курс с подготовката за гърдите. Между другото, Андрю, ние живеем заедно и планират да се ожени. Същата вечер, интуицията на жената не ме мами …

През този период, многократно съм чувал положителни отзиви за недвижими крем «Bust Size» от обикновените жени и дори лекари. Вярвам, че във всички думи, аз се опитах да си представя своето въздействие. Бих го препоръчвам на всички, които са изправени пред такъв чувствителен въпрос, тъй като аз съм.

Искам да предупредя потенциалните купувачи да купуват фалшиви! Купете крема само на официалния сайт, в аптеките и на Amazon не е!

Лично аз нареди тук, на официалния сайт Вярвам:

Линк към официалния сайт на

Всички хубави жени желаят красота и атрактивни форми, и най-важното – нека си мъж те обичам искрено и не само за красиви гърди!

С уважение, Marina. В град Ростов на Дон, на 37 години.

12345 (313 votes, average: 4,69 out of 5)
Loading...