Cafea verde (Green Coffee) pentru pierderea in greutate, opiniile reale și comentarii

Bine ai venit! Ne pare rău pentru traducerea proastă a analizei mele a informațiilor, un interpret! Sper că este clar ce sa întâmplat!

cafea verde este numit astfel deoarece boabele sale nu sunt rumenite, și, prin urmare, – este de culoare verde. Cereale recoltate, la fel ca în cazul lemnului obișnuit cu cafea neagră. Cultura cultivării acestui tip de cafea are o istorie de opt secole. În acele zile, a fost observat efecte miraculoase și curative ale cafelei asupra organismului uman. În special, pentru a mentine o greutate normala. Verde Slimming Cafeaua este un produs de mare. Compozitia băuturii constă din elemente și substanțe care accelerează metabolismul grăsimilor în organism. Mai rapid organismul uman este metabolismul, cu atât mai repede se descompune grasimile, care sunt principala problema cu exces de greutate. În plus față de impactul favorabil asupra procesului de lipoliza cafea verde este, de asemenea, în același timp curăță organismul de toxine și excesul de lichid. Pierderea in greutate cu ajutorul cafelei verzi (Green Coffee) trece cu ușurință, deoarece această băutură dulls apetitul. Cu toate acestea, în procesul de orice dieta, inclusiv utilizarea de cafea verde, o abordare cuprinzătoare este extrem de importantă. Noi nu trebuie să uităm despre activitatea fizică, atunci când sunt consumate în timpul zilei de alimente, somn sănătos. Cu abordarea dreptul de a pierde in greutate cu cafea verde poate fi de patru kilograme pe lună.

Gren Cofee: true or false

Cum de a bea cafea verde pentru a pierde în greutate

Rețineți că, folosind cafea pentru a pierde în greutate în băutură nu poate adăuga nici îndulcitori. Nu este recomandat chiar de miere, să nu mai vorbim de zahăr sau de zahăr înlocuitorilor. Mă bucur că , în ultimii ani , pe rafturile magazinelor de cafea sunt multe soiuri de cafea verde (Green Coffee). Nutriționiști din întreaga lume au ajuns la concluzia că consumul de cafea verde este mai favorabil la pierderea in greutate, mai degrabă decât băutura neagră obișnuită. In cafeaua verde contine mai mult de 1200 de elemente naturale. Cumpărare de slăbire Cafeaua este întotdeauna necesar să se ceară instrucțiuni de utilizare. Într-adevăr, în unele privințe, este un produs medical care ar trebui să poată să facă și să utilizeze în mod corespunzător și în cantitățile corecte. Există indicații generale descrise în acest articol. Dar, pentru fiecare tip de cafea poate fi unele nuanțe care trebuie clarificate separat. Vă recomandăm să comandați versiunea originală Online cafea verde:

Link catre siteul oficial

Dar , cum să bea cafea au o mulțime și de multe ori, gustul de Green Coffee poate fi o mică schimbare – că nu este plictisit si dieta nu este rupt. Green Coffee, puteți adăuga o varietate de condimente și alte ingrediente:

  • Garoafa sau scorțișoară. Aceste mirodenii nu numai că va schimba gustul cafelei, ele accelera, de asemenea, metabolismul, ducând la o pierdere de mai multe kilograme, prin reducerea mai activă de grăsime. Mulți oameni știu despre faptul că scorțișoară condiment este excelent pentru pierderea in greutate. Așa că, folosindu-l pentru a crește aroma cafelei poate realiza, de asemenea, un efect dublu;
  • Cafeaua poate adăuga, de asemenea, felii de lamaie sau coaja de portocala orice citrice. Un plus mare și original pentru cafea va fi, de asemenea, un grapefruit. Pentru a spori efectul, puteți coaja grătar. Dacă ne dorim să obținem un depozit mai estetic, este necesar să se taie coaja, păstrând cuțitul, și apoi porniți-l într-o floare. În general, pentru a pierde in greutate cu cafea verde poate, iar acest proces poate fi distractiv și interesant în cazul în care rupe în bucăți de imaginație. Fructele citrice se normalizează metabolismul;
  • Ginger. Prin ea însăși, acest produs promoveaza pierderea in greutate. Atunci când sunt combinate cu cafea veți obține un efect rapid și clar slăbire. De asemenea, băutura va avea un gust plăcut și neobișnuit. Cei mai mulți dintre noi au auzit de ceai de ghimbir, dar cafea acest produs se potrivește aproape perfect. Din cauza ghimbir gustul său specific îmbogăți gustul băuturii și să-l ia act chiar mai de lux;
  • Cafea cu piper negru și taxe răcoritoare. Pahar de această băutură poate bea înainte de a merge in pentru sport. De asemenea, cafea și piper negru va ajuta dacă aveți la o întâlnire importantă sau un timp nebun;

Atunci când consumul de cafea verde (Green Coffee), pentru a pierde în greutate

Această metodă de pierdere în greutate este bun pentru a bea cafea, în orice moment al zilei și chiar noaptea (dacă este necesar). Este important să ne amintim că o ceașcă de cafea verde este absolut necesară pentru a bea inainte de masa principala, timp de aproximativ zece minute înainte de începerea mesei. Foarte masă pentru a fi dieta. Prefer legume fierte sau proaspete, fierte sau coapte în carnea de pasăre cuptor. Încercați să timp pentru a uita de alimente grase dieta cafea, dulce, precum și toată făina. Pe un prânz ușor în timpul procesului de pierdere în greutate ar trebui să ne amintim, de asemenea, dar atunci cand vrei ceva de mâncare, în cazul în care este o masă neplanificat, puteți bea o ceașcă de cafea. La o ceașcă de cafea a fost ca un desert, puteți utiliza sfaturile date mai sus, și se adaugă la acesta orice ingredient adițional valabil. Pentru că deserturi în timpul utilizării în greutate de proces pierdere este strict interzisă! Acest lucru este important! cafea verde (Green Coffee) slăbire interzis să bea imediat după o masă. Pentru că aceasta va avea un impact negativ asupra stomacului, provoca intoxicații alimentare nedigerate încă în intestin. Așa că, cafeaua slăbire vă puteți bea aproape orice moment, cu excepția timpului imediat după o masă. Nutritionistii recomanda sa nu abuzeze de această băutură și să bea până la șase cești de cafea verde pe zi. Cu toate acestea, este de dorit să bea cel puțin trei cești. Pentru pierderea în greutate să fie eficiente în primele zece inghitituri băutură, iar restul va fi totul pur și simplu pentru plăcere.

Green Cofee for your health

Contraindicatii la pierderea in greutate cu ajutorul cafelei verzi

Dietele bazate pe acest produs nu este recomandat pentru femeile gravide să adere la, precum și mamele care alăptează. Nu se poate lipi la aceasta dieta oameni grav bolnavi, precum și copii. În cazul în care o persoană are o intoleranță individuală de componente de cafea din dieta pe bază de cafea verde, de asemenea, ar trebui să fie abandonate. De asemenea, fezabilitatea de a pierde in greutate cu ajutorul acestui produs trebuie să se gândească la persoanele care sufera de insomnie, tulburări cardiace, hipertensiune arteriala si a crescut excitabilitate nervoasă. În cazul în care vă decideți să piardă în greutate este cu ajutorul Green Coffee , amintiți – vă că un consum excesiv de cafea poate provoca unele puncte negative. Cafeina creste tensiunea arteriala, deci, dacă aveți tendința de a hipertensiunii arteriale, cafeaua ar trebui să fie consumate foarte atent. Mai ales se referă la timpul înainte de formare de sport planificat și activitatea fizică. Consumul excesiv de cafea determină organismul să se deshidrateze. Dacă rămânem la aceasta dieta pentru o lungă perioadă de timp, acesta poate perturba echilibrul de sare a corpului. Pentru că cafea verde se referă la diuretice. Prin urmare, utilizarea de cafea pentru a pierde în greutate este interzisă se combină pentru a satisface orice dieta fara sare. Această combinație poate avea ca rezultat un run-off.

12345 (280 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...